Cele mai noi articole

Prigojin. Și despre neașteptata utilitate a propagandei


Urmăriți-ne și pe canalul de Telegram al blogului pentru a primi cele mai noi știri, informații și analize: https://t.me/petreiancublog 

11 gânduri despre „Prigojin. Și despre neașteptata utilitate a propagandei

 1. no comment !
  este corect ! felicitāri dl. Petre Iancu !
  problema e alta si astept s-o puneti pe masā !
  multumesc !

 2. A schimbat metoda de a-și suprima dușmanii.Pe Prigojin a gândit că accidentul de avion va face credibilă moartea lui ca naturală .A fost în stare să mai omoare 9 persoane pentru asta.Ce minte diabolică!

  1. Ticălosul are exact psihologia unei fiare incoltite!Știe ca nu se mai poate opri acum ca își pierde tot ,inclusiv viata și este în stare de orice.Sper sa nu aibă acces nebunul la valiza cu buton rosu!

  2. nu e nicio surpriză. Se știe de 23 de ani că doar viața lui are pentru el valoare. Toți ceilalți sunt sacrificabili, fie ei ruși sau străini. Pe ruși i-a omorât în masă încă din 1999.

   1. Pai asta-i istoria lor de la Ivan cel Groaznic. Au o modificare genetica.
    Acum e interesant ca apar indicii de folosire a unei rachete sol aer. Sunt semne de shrapnel in fuselaj. Nici nu mai incearca sa nege ca el a facut o “fapta buna”. Va mai dura un pic de timp si v-or iesi la iveala altele.
    A murit subit inca unul. Ala care i-a construit castelul la Marea Neagra.
    Grea meserie si periculoasa sa lucrezi cu sceleratul.

    1. Mă mir că mai cad mulți victimă tentației de a profita de pe urma criminalului, fără să realizeze că până la urmă ajung să fie sacrificați ei înșiși.

Scrie un comentariu