România

Adrian Papahagi cenzurat

Ca urmare a cenzurării pe Facebook a profesorului Adrian Papahagi, publicăm aici textul său suprimat pe nedrept. Pentru susținerea sa, puteți semna o petiție de protest față de cenzurarea abuzivă a profilului său de Facebook.


“E român? E bun. Nu-i român? E rău. Sunt buni neromânii doar dacă sunt antiglobaliști și anti-UE, ca Orbán. Pot fi și antiromâni în acest caz, nu contează. Dar nu toți românii sunt buni. Numai ortodocșii care nu s-au vackxsinat%$@$# în pland#$Mie3 (restul oricum vor muri în curând). Însă și aceia, numai dacă sunt pe stil tomitan. Restul sunt securiști (spre deosebire de tomitan, care nu e).

Ortodocșii patriarhali și băneștii sunt răi. Aceia sunt globaliști. Răi sunt și ortodocșii ucraineni, care-și apără țara; numai ortodocșii ruși (și ceilalți asiatici siberieni și musulmani ceceni), care bombardează de Paști și de Crăciun, sunt buni, fiindcă se bat cu globalismul. Americanii sunt detestabili, cu excepția celor care au înțeles că NATO și SUA sunt de vină pentru tot ce face Rusia.

Va fi bine când vor rămâne în țară numai nesecuriștii (ca tomitanul sau severinul), nevaccinații (numai ei vor supraviețui) și ortodocșii adevărați, nu cei vopsiți; aceștia vor putea face un RoExit și URSSEnter de toată frumusețea. Dacă nu-i ucid până atunci dârele albe din cer, trasate de oculta aviatică globalistă.”

7 gânduri despre „Adrian Papahagi cenzurat

   1. Tovarasul Zuckerberg te doxeaza batausilor Antifa si Black Lives Matter, in loc de Horst Stumpf.
    Papahagi nu e in raza de actiune a gangsterilor asta setosi de sange.
    El e cenzurat numai ca Facebook sa-si demonstreze puterea arbitrara si fara logica.

     1. Horst Stumpf a fost un campion de box al Romaniei. E cunoscut prin faptul ca Securitatea l-a trimis acasa la Paul Goma sa-l bata mar, pe vremea cand acesta era dizident in Romania, inainte de a deveni propagandist antisemit la Paris. Ion Pacepa, in care am incredere, descrie in Orizonturi Rosii procesele de decizie in misiunea batausului boxeur. Horst Stumpf a murit in 2018 sarac lipit pamantului in containerul pe care-l ocupa la Popesti-Leordeni. Karma.

Scrie un comentariu