Cele mai noi articole · Politică internațională · România · Spiritualitate

De ce ne ajută să fim solidari cu israelienii

Ce se schimbă?

3 gânduri despre „De ce ne ajută să fim solidari cu israelienii

 1. E aiuritor ca asa ceva trebuie explicat, pentru mine e de neinteles… Unde te poti situa intr-un conflict direct intre barbarie si civilizatie? Ai putea ajunge sa sustii normalitatea violului, a uciderii bebelusilor, rapirii copiilor si folosirii lor ca scut uman?
  Am crezut ca lipsa de empatie care impune reducerea nivelului de trai pentru cei mai saraci in vederea “salvarii Planetei”, ca abordarea nesimtitoare referitoare la avort din US (unde era permis… pana la nastere!!!), ca pseudo-stiinta care a condamnat doi ani toti elevii si toti copiii la o viata ascunsa dupa masti si la lipsa de socializare, ca lipsa de ratiune a celor care afirma ca rasa alba e o boala, ca femeile sunt barbati si barbatii sunt femei, sunt toate doar forme ale plictisului social, al teribilismului socialist si ignorantei harnice.
  Ticalosia pe care o gasesti in media (care are dificultati in a spune ca Hamas e o organzatie terorista, ca atacul asupra Israelului a fost un act de teroare si-i denumeste “militanti” pe criminalii aia), ticalosia celor care pretind ca-mi explica istoria sau ca nu merita sa vorbesc despre Israel pentru ca vor profita Rusia si complexul militar-industrial si ticalosia celor care pretind ca-s superiori moral in timp ce arata semne certe de psihopatie, au ajuns prea departe.
  Niciun om intreg la cap nu poate sustine barbaria in detrimentul civilizatiei, nimeni nu poate avea obraznicia, tupeul si nesimtirea de a incerca sa-mi exlice cu “motive”, “urzeli” si “cabale” situatia din Israel.
  Fete si femei violate, ucise si cu cadavrele pangarite. Prunci decapitati, copii rapiti. 1000 de civili morti.
  PUNCT.

  1. Doar ca mostra domnule. Un prieten a mieu trimite mesajul asta :

   Hai ca m-am lamurit (si nu de-acum!) si cu BBC, un cuib de muisti de stanga, pupincuristi si manipulatori. Daca n-or fi si astia castigati de rusi… Nu m-ar mira…

   https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67083432

   Speranta mea e ca cat mai multi vor invata si se vor trezi din acest vis urat.

   Cat despre comentariul Dvs. tot respectul!

Scrie un comentariu