Cele mai noi articole · Diverse · Politică internațională · România · Spiritualitate

Rădăcinile educative ale genocidului lui Putin

6 gânduri despre „Rădăcinile educative ale genocidului lui Putin

  1. E complicat doar la prima vedere. Am pornit de la o întâmplare personală pentru ca să explic cum se formează nodul problemelor noastre, de la cele sentimentale și familiale, la cele politice globale, care trec prin manipularea și dezbinarea societăților.

   1. V-am citit iarsi. Nu vreau sa va iau din timp. Cred c-am inteles ce vreti sa spuneti. Dupa mine e cam intinsa funia. Personal si alte doua familii pe care le cunosc foarte bine au trecut printr-un divort. Provocat de famelie.
    Si eu sper intr-un divort cat mai urat la Moscova. Cu cat mai curand cu atat mai bine.
    Shalom Dom Iancu.

 1. Am ” muncit ” o juma’ de oră, am pierdut totul.Revin, rănit, telefon tîmpit. Dle Iancu, am gustat cu mare plăcere chestia cu ” dadarismele ” ! Cred că mulți au dat vina pe degetele Dvs., pe tastatură. Dar venind la ” elite ” , sper ca elitele Occidentilui ( familiile bogate ) să țină încă frîiele, în ciuda Stîngii probabil remunerată și azi de Moscova. Îmi amintesc de o carte scrisă acum vreo 30 de.ani.de Eugène de Marenches despre cum a încercat să refacă Serviciile Secrete franceze, cooptînd membri ai vechilor familii nobile franceze…Mă gîndesc aici la Elitele din România și la urmașii lor, asasinate și distruse cu profesionalism de PCR/KGB/SECU’ . La urmașii acestora, deja însîngerați și ei, pe ultima ” turnantă “. Apoi cu ” elitele ” fătate de burghezia proletariatului nici vorbă ca România să REÎNVIE ! Nici cu ” fii lu’ Traian și Decebal ” nu mi-e …rușine – ei se înscriu în Marea Aliniere împreună cu Gașka lui ilici iliesco de Oltenitza . Din păcate gena noastră ” dacică ” ne face complici la DESTRUCTURAREA rapidă a României. În cîteva decenii .

  1. Sincer, domnule Bumbaru, restul elitei nobiliare românești rămas nedistrus de comunism s-a văzut nimicit de emigrație, de delațiuni de genul celor practicate de Bălăceanu Stolnici, de postcomunism și de corectitudinea politică. Nu e de pus mare bază pe ea.

Scrie un comentariu