Cele mai noi articole · Politică internațională

Militantul, oprirea apei sale și o zi din viața unei ostatice a teroriștilor islamiști palestinieni

4 gânduri despre „Militantul, oprirea apei sale și o zi din viața unei ostatice a teroriștilor islamiști palestinieni

  1. Apropo de corectitudinea politică și până unde a ajuns ea. Am întrebat azi chat.openai despre palestinieni și dacă sunt majoritatea șiiți sau suniți. Răspunsul a fost ăsta: Limba principală vorbită de palestinieni este arabă, iar cultura lor este influențată de tradițiile arabe și de istoria bogată a regiunii. Palestinenii au o identitate națională puternică și sunt implicați într-un conflict politic îndelungat cu Israelul referitor la teritoriile pe care le consideră drept patria lor istorică.

    Este important să menționăm că, în discuțiile despre această temă, este crucial să se abordeze subiectul cu sensibilitate și respect pentru toate părțile implicate în conflictul din Orientul Mijlociu.
    Deci respect și sensibilitate pentru părțile implicate în conflict. Să mori nu alta! 🙁

    1. E în campanie electorală. I-ar fi fatal să nu ajute. Dar da, poate că un rest de bun simț mai zace undeva în el. Am ascultat atent discursul lui tardiv, ce-i drept. Totuși, o cuvântare excelentă. Chiar foarte foarte bună. Păcat că partidul lui e plin de extremiști de stânga, care susțin, culmea, pe față sau pe ascuns Hamas și genocidul, deși cu Hamas la putere ar fi vai și amar de LGBTQ și de minorități religioase ori naționale.

Scrie un comentariu