Cele mai noi articole · Politică internațională · România

Cine sunt, ce vrea Ucraina, drepturile românilor și doublethink-ul

6 gânduri despre „Cine sunt, ce vrea Ucraina, drepturile românilor și doublethink-ul

 1. Cred ca daca ar fi cazut ceva pe teritoriul RO, presa locala ar fi semnalat deja reactii ale locuitorilor eventual afectati – cel putin anxios in plus decat sunt, daca nu material sau mai grav, iar in politicul local ar fi agitatie. Ori, pana in acest moment nu e vorba de asa ceva. Nu cred ca toata lumea din zona a fost vrajita pozitiv de “cantecaciul” putinist care s-a ales cu niste mii de euro, la Jurilovca, dand din maini si din picioare, ca de cantat nu mai canta de mult.
  In alta ordine de idei, cred ca timpul necesar unei documentari profi s-a scurs, astfel ca astept, cu sufletul la gura, un material pe tema intalnirii “aurifere” a dlui ambasador de la SITRACO…

   1. Da, poate fi si asa, dat fiind zona cu caracteristicile ei, dar, totusi, nu este una foarte mare. Pe de alta parte, atitudinea secretoasa, manifestata cu subiect si predicat de fostul ministru de externe, nepotrivita in anume situatii, poate sa fi fost si acum aplicata.

    1. …daca nu a fost altceva, precum incompetenta celor care monitorizeaza sau ar trebui sa monitorizeze zona din preajma celei de conflict in desfasurare.

 2. O veste mai veche dar da niste numere. Armament Sud Korean. 13 md de verzisori. 900 de tancuri sute de tunuri autopropulsate si avioane usoare pentru antrenament si atac usor.
  Ce vreau sa spun e ca tancurile K2 sunt unele din cele mai bune din lume. Sunt construite pe platforma Lepard 2.
  Tunurile autopropulsate K9 sunt construite pe platforma Panzerhaubitze 2000 facute in Germania.
  Avioanele sun de conceptie koreana:

  https://www.airforce-technology.com/projects/fa-50-light-combat-aircraft-south-korea/

  Probabil pretul si termenul de livrare scurt a contat mult in achizitia asta.
  PS.
  Polonia a depasit SUA la procent din PIB cheltuit lentru inarmare (redundant dar vreau sa scot in evidenta; dvs ati mentionat deja)

  Numai bine Dom Iancu si tin sa va spun ca articolul e foarte bine scris.

Scrie un comentariu