Cele mai noi articole · Politică internațională

Natura și obiectivul războiului antiterorist, israelian

10 gânduri despre „Natura și obiectivul războiului antiterorist, israelian

 1. Of Doamele meu 260 de victime, tineri copii. Mai ca vomit de durere. Si ei se cearta? Pe justitie?

 2. Este absolut de nedescris ce se intampla, atata durere cauzata de niste salbatici… si lejeritatea cu care se fac apeluri “catre ambele parti” sa se abtina… pe bune, ambele parti?!
  Am auzit intr-un interviu cu Michael Oren, istoric si fost ambasador in USA, ca de fapt IDFul nu are stocuri f mari de munitie si ca apeleaza la niste depozite americane aflate in Israel pt a-si suplimenta stocurile in caz de nevoie. Iar americanii le dau acces… sau nu le dau. Ca ar fi fost deja situatii in care IDFul nu a primit munitiile necesare pt ca americanilor le-a fost teama de escaladare. Stiti dv. ceva despre asta? In mod evident, acum IDFul nu era pregatit.
  Sper sa reuseasca sa se uneasca toate partidele in spatele cauzei comune si sa puna on hold legile justitiei si toata lupta asta interna.

  1. Dom Iancu, cu toate ca sunt absolut impotriva teoriilor anacronice, vad ceva printre gene.
   Israelul a trecut prin perioade mult mai grele. Cum a spus Bibi, la’s pe noi. Va inteleg si va compatimesc. Poate aveti rude in Israel.

    1. Sper sa-i pazeasca cel de sus. Dom Iancu, Israelul va termina pesta asta, nu aveti indoiala. Va mai dura un pic. In mod cert e legat de Ukraina.
     Pana nu crapa chimonia de putin ne putem astepta la astfel de eruptii; din pacate.

 3. Parca sunt pocit

  US army official says more funding needed to support needs of both Israel and Ukraine

 4. A US army official says more funding will be needed to support the needs of both Israel and Ukraine simultaneously.

  Army Secretary Christine Wormuth said Congress will need to approve additional funding to ensure the Pentagon’s munitions production and acquisition plans can potentially meet the demands of both countries.

  “One thing that is really important in terms of the munitions in particular and our ability to support both potentially the Israelis and the Ukrainians simultaneously is additional funding from Congress to be able to increase our capacity, in terms of our capacity to expand production and then to also pay for the munitions themselves,” she told reporters at an army event.

  “We need additional support from Congress. So I hope we’ll see that soon.”

Scrie un comentariu