Cele mai noi articole · Politică internațională

Ce înseamnă avertismentele iraniene cu intrarea în război?

Ori, orice slăbire a luptei pentru refacerea descurajării extremiștilor din regiune e contraproductivă. Nasul dat de americani și germani sponsorilor terorii prin dialoguri nerușinate cu regimurile guvernate de genocidari ca ayatolahii, ori de Frăția Musulmană, aflată la butoane în emiratul Qatar, încurajează Hamas să-și perpetueze crimele de război inclusiv și nu în ultimul rând împotriovsa populației civile din Gaza. Populație, pe care teroriștii încearcă, punând la bătaie cele mai diverse mijloace, cu tot cu baraje rutiere, s-o împiedice să se refugieze din calea bombelor spre sudul fâșiei Gaza.

6 gânduri despre „Ce înseamnă avertismentele iraniene cu intrarea în război?

 1. Ca sa mai trecem peste durerile din timpurile astea de groaza. Vecina noastra face 74 de ani. Cadou, o carte ca ea citeste.
  Herman Melville, Moby Dick.

  Prima fraza din carte: Call me Ishmael.

  God bless Israel

  1. Cartea genială a lui Melville a fost una de căpătâi, pentru mine. Am citit și răscitit cartea, la bunicii mei, până era să se facă ferfeniță. In fanatismul lui Ahab e mult din al lui Hamas.

   1. Ma bucur dom Iancu, Am citit-o si eu de vre-o doua ori cred.
    Ce mi-a ramas adanc in minte e o fraza a bucatarului, uitadu-se la rechinii care devorau balena. Spune:
    Citez din memorie “mai rechinilor dar voi stiti ca si ingerii sunt niste rechini? Dar niste rechini care se pot abtine.”

Scrie un comentariu