Cele mai noi articole · Diverse · Politică internațională · România · Spiritualitate

”Influensărul” pe post de zeu fals și minciunile sale mortale (I)

Va urma

8 gânduri despre „”Influensărul” pe post de zeu fals și minciunile sale mortale (I)

 1. Domnule drag, cat adevar e in vorbele astea. As fi vrut sa adaug ceva dar nu mai e nevoie. De fapt si comentariul meu e inutil.
  Respectele mele Dom Iancu!

   1. “Nu ai cum să-i lămurești că omul, contaminat de maladia antisemitismului, minte de-ngheață apele ca să inflameze cât mai abitir, pentru că n-ai acces la cei 17 milioane de followeri ai lui. Pe care nimeni și nimic nu-i mai poate dezintoxica, după ce Foxx și alții ca el le-au otrăvit sufletele. Nici măcar el însuși, dacă și-ar cere, credibil, iertare. Pentru că, da, cuvântul ucide.”

    Va-am citat.

    Am avut norocul sa am un TATA. Nu pot uita discutiile din ani 90 cu diferiti obstinenti. Mi-a spus ca nu poti scoate o convingere intrata in cap cuiva, nici cu forcepsul. Cum dealtfel spuneti si dvs. Oamenii sunt obtuzi in majoritate.
    Sa va dau un exemplu funny.
    Au ajuns rudele noastre in Canada. A venit camionul care culege gunoiul. Statem cu el pe verand si spun: uite mah camionul are doua volane si un singur sofer.
    Raspuns: eu nu cred asa ceva!

 2. Care este problema cu frații Tate? Guilty by association? Adăugați forțat într-un articol despre presupusul (allegedly) antisemit Jamie Foxx?
  Știm cu toții că Madeline Mordhor are probleme de negaționist al crimelor comunismului… OK.
  DAR FRAȚII TATE??

  1. Tocmai că se leagă foarte bine.

   Și unul și altul sunt indivizi cu creierașul cât nuca care-și găsesc milioane de admiratori & „discipoli”.

 3. Asta e din ciclul „ce-și face omul cu mâna lui”. 😀

  Merită reamintit că ‘telectualitatea de stânga evreiască a fost și este vârful de lance al psihozei cu discriminarea negrilor din America. Printr-o interesantă ironie a sorții negrii au devenit rapid și de departe secțiunea cea mai antisemită secțiune a populației Americii.

  Partea și mai șocantă e că aceeași ‘telectualitate evreiască de stânga devine și ea tot mai antisemită. Căci ce altceva sunt cei care subminează cu bună știință și cu o perseverență diabolică șansele de supraviețuire ale Israelului? Dau doar două exemple relevante: senatorul american Bernie Sanders (fiul lui Elias Ben Yehuda Sanders) sau actualul secretar de stat american Anthony Blinken provenit dintr-o familie de evrei unguri.

  Stânga a reușit frumoasa performanță de a-i face pe evrei antisemiți. 🙄 Hitler a exterminat evreii în mod sistematic. El îi ura pe evrei și evreii îl urau pe el. Fair enough. Stalin însă a dus chestia cu exterminarea evreilor pe culmi nebănuite: El i-a făcut pe evrei să-i extermine cu fanatism pe alți evrei. Evreii din NKVD îi înhățau și torturau pe evreii din partid, institute, armată sau diplomație pentru ca la rândul lor să fie și ei apoi „epurați”. Iar tătucul se distra copios pe tema asta.

  La apogeul campaniei staliniste împotriva „cosmopoliților” (denumirea politic-corectă a evreilor sovietici), când evreii erau arestați și lichidați pe capete, iar Pravda publica caricaturi antisemite grotești extrase parcă din propaganda lui Hitler, minutele ședințelor guvernului israelian ajungeau gata traduse pe biroul lui Stalin înainte de a intra în arhivele Israelului. Stalin avea minimum 3 spioni evrei (ce nu știau unul de altul) suficient de sus în ierarhia Mapai (partidul de stânga de guvernământ pe atunci, ce a fondat Israelului modern) ca măcar 2 dintre ei să participe mereu la ședințele de guvern.

   1. Îmi amintesc de cifra de 3 dintr-un din memoriile KGB-irlor publicate imediat după ’90. Tătucul voia să aibă mereu măcar două surse independente ca să nu fie țăpuit. Cred că am citit asta în memoriile lui Kirpicenko (fost șef al rezidenței KGB de la Cairo) dar nu-mi mai amintesc precis.

    În orice caz Menahem Begin a menționat și el faptuil că primul guivern israelian era solid infiltrat de „tovarăși” – fără a da ce-i drept un număr. Asta e probabil informația cea mai credibilă.

Scrie un comentariu