Cele mai noi articole

Războiul antiterorist global și speranța Occidentului: femei de stat

12 gânduri despre „Războiul antiterorist global și speranța Occidentului: femei de stat

 1. Vă citesc de mult timp dar să susții că credibilitatea diplomatică a SUA a fost grav deteriorată de administrația Biden mi se pare prea mult,mult prea mult.
  “Eroul “dumneavoastră pe nume Trump e cel care a compromis prestigiul și credibilitatea SUA oricând și oricum cu bună știință sau doar din prostie și lipsă crasă de educație și cunoștințe elementare.
  A fost o catastrofă pentru SUA și lumea occidentală.
  Singurul președinte care a încercat să răstoarne ordinea constituțională și rezultatul alegerilor prin forța armelor!
  Vă rog, dacă vreți să vă păstrați credibilitatea renunțați la “cultul”trumpului.
  Republicanii au avut oameni de valoare de a lungul timpului și sper ca în 2024 să câștige alegerile dar nu cu trump.
  Sper ca trump să ajungă la lada de gunoi a isoriei la fel ca și toți susținătorii fenomenului.
  Cu respect Bogdan Petri.

  1. Cunosc obsesiile dvs anti-trumpiste și mă amuză. M-ați atacat în baza lor repetat și virulent nu o dată pe site-ul Deutsche Welle, unde, spre deosebire de idolii dvs, nu m-am alăturat corului de agitprop anti-trumpist, spre marea dvs dezamăgire. M-ați atacat public, repetat, la DW, în speranța că mi se va închide gura. Cum de altfel, m-ați amenințat. Și textul de față, pe care-l comentați atît de alăturea cu sensul lui, arată că autorul său nu e trumpist. De altfel nu o dată l-am criticat aspru, când a meritat, pe fostul președinte. după cum bine știți, pentru că nu ratați nicio ocazie să mă citiți. Și eu fac parte, ca Trump, din obsesiile dvs. Deosebirea dintre noi e că eu nu sunt nici ideolog sau propagandist, nici portavocea vreunei propagande, fie ea trumpistă sau antitrumpistă. Nici politician nu sunt, ci un biet gazetar independent. Care nu scrie ca să facă plăcere cuiva, ci pentru a spune adevărul și a informa corect și echilibrat, adecvat eticii și realității. ”Catastrofa pentru SUA și lumea occidentală”n-a fost Trump ci perechea Biden Obama, sub care s-au extins Putin și teroriștii, precum și presa obsedată doar de Trump, în vreme ce sub fostul președinte s-au încheiat Acordurile Abraham, consfințind pacea dintre evrei și arabi. Ce nu vă place la aceste acorduri? Evreii? Și ce nu vă convine la faptul că Trump nu a pornit niciun război, nici nu s-a pornit sub el vreunul? Nu vedeți că deformați realitatea în maniera tipică a ideologilor? Chiar nu știu cum să vă mai ajut, căci la argumente sunteți insensibil. I rest my case.

 2. Cred că e un pic pe dos de cum spuneți dumneavoastră.
  Mă sperie faptul că eu am reușit să ameninț pe cineva sau că dumneavoastră v-ați simțit amenințat de mine.
  Ca să o luăm în ordine
  Nu sunt nici propagandist,nici ideolog.
  Sunt un om simplu care citesc și mă informez.
  Nu vad motivul pentru care încercați să insinuați niște neadevăruri.
  Pentru simplu fapt că am îndrăznit să-mi spun părerea răspicat?
  Este incredibil cum o întoarceți ca la Ploiești și sunteți aproape să mă faceți antisemit!!
  Și asta pentru simplu fapt că am avut curajul să vă spun că idolul nebun pe care dumneavoastră îl apărați cu o îndârjire demnă de o cauză mai bună e un pericol pentru lumea liberă, pentru Occident?
  Nimic despre atacul asupra Capitolului, nimic despre faptul că se opune ajutorului pentru Ucraina,nimic despre șantajul exercitat asupra Ucrainei…dar încercați să sugerați că nu-mi plac evrei și asta din cauză că am îndrăznit să spun că trump e o catastrofă politică, umană și morală și dumneavoastră îl iubiți necondiționat.
  Și încă ceva,sunt unul dintre cei puțini sau poate mulți care sunt de partea Israelului, a evreilor și insinuările pe care încercați să le strecurați cum că nu-mi plac evrei sunt nedemne pentru un ziarist care se pretinde echilibrat,corect și care scrie ghidat de normele eticii jurnalistice.
  Trist răspuns ați reușit să compuneți.
  Nu cred că o să-mi mai pierd timpul citind odele trumpismului sordid pe care-l cultivați.
  Păcat pentru cauza Israelului!
  Îi faceți mult rău susținând trumpismul!

  1. Comentaṭi la un articol în care am argumentat solid că Nikky Hailey este opṭiunea cea mai bună şi scrieṭi în continuare că “susṭin trumpismul”? Vedeṭi obsesia şi paradoxul?

   1. Am mai vorbit cu unul, cu altul. Cu tot respectul pentru Nikky Hailey, faptul ca se trage dintr-o familie de imigranti de prima generatie, nu credeti ca e detrimental pentru a atrage “votantul majoritar”?
    Doar o intrebare.

    1. Am urât totdeauna rasismul, xenofobia. În America de altfel toți sunt imigranți la prima, a doua a treia a patra generație. Deci nu știu care-i diferența. În plus, n-au altceva mai bun.

  2. Iar sunteți de rea credință. Am criticat 6 ianuarie. Asta înseamnă că sunt trumpist? care e logica? Și trebuie, orice scriu despre America, să revin tot mereu la 6 ianuarie, ca să nu mă bănuiți dvs de trumpism? Nu vedeți cât sunteți de deplasat?

  3. Dom Bogdan, nu ca sar in apararea pledoariei dlui Iancu apropo de Trump. Dumnealui scoate in evidenta cateva politici ale lui care oricum erau necesare. Asta indiferent de caracterul lui abject. Ca e Trump ori altcineva nu mai conteaza, sper sa fie Nikky Hailey.
   Opinie proprie: sunteti prea ascutit si pus pe razboi. Dom Iancu raspunde pe masura. Dupa mine discutia ar trebui temperata si argumentele cantarite mai bine.

Scrie un comentariu