Cele mai noi articole · Politică internațională · România

Șantajul Rusiei și cele 8 opțiuni americane și românești

4 gânduri despre „Șantajul Rusiei și cele 8 opțiuni americane și românești

 1. Eu cred ca SUA nu a renuntat complet in ademenirea Rusiei in spatiul vestic..de unde si politica de asteptare…ppate sunt semnale de apropiere si SUA adteapta…follow the money.

  1. Dom Adrian, Rusia nu va fi in spatiul vestic vesnic…poate peste 200 de ani cu mult noroc. A incercat nea Petrica, a facut un oras pe o mlastina, a adus oameni de stiinta a facut universitati etc. Jeaba. Uita-te la ei…. Mujici. Minciuna le-a intrat in sange si criminalaul asta in serie o tine pe a lui.
   Am avut coleg de munca rus. Pleact in Canada cu parintii, ea medic cu doctorat, el inginer.
   Omule, mintea de inghetau apele. Mi-am facut cruce. Si l-am si ajutat la interviul de angajare. Sunt o natie aparte si mai mult, corciti cu hunii si de la asta vine brutalitatea.
   Deajuns sa vezi fatzoiu lu putica; vezi Asia barbara. Parca Bonaparte a avut o zicere.

   1. De acord cu rusii, ma intreb totusi chinezii care au terenuri agricole in arenda si cei de la Black-Rock , Mossanto si Cargill pe unde vor scoate cerealele? Oare SUA a vrut sa faulteze Rusia sau sa puna Europa un pic la punct si in priza..Sunt de 10 zile plecat din Montreal in State si nu am vazut suport Ukraina decit in NY city(cateva tag-uri) si in rest nimic..America are alte preocupari.

    1. Asa este, China are in arenda multe hectare in Ucraina si nu numai acolo. E greu sa hranesi un miliard. Intrebarea pe care v-ati pus-o mi-am pus-o si eu. N-am raspuns dar cred ca se trag sfori pe langa putin. Asta n-are nici un Dumnezeu. Si-ar omora si mama.
     Cat despre US, ei sunt interesati de cancel culture si woke. Funny ca-n NY ati gasit taguri despre Ucraina. E un oras leftist deobicei.
     Numai bine!

Scrie un comentariu