Cele mai noi articole · Politică internațională · Spiritualitate

Antisemitismul pe înțelesul tuturor

14 gânduri despre „Antisemitismul pe înțelesul tuturor

 1. Nu sunt erudit. Caut, ca un om de rand inginer mecanic, o explicatie. De unde vine antisemitismul? Dl Iancu spune:

  “Antisemitismul e, în fond, expresia unui dezacord, adesea subconștient, față de Decalogul dat lumii de Biblie, deci de evrei.

  E lumea impotriva celor 10 porunci? De 2000 de ani?

   1. Sigur ca nu LUMEA. Am folosit cuvantul in sens peiorativ; lumea aia proasta; vai ce lume etc. Trebuie sa recitesc articolul. Uneori aveti mesaje mai greu de inteles. De mine cel putin.
    Numai bine Dom Iancu

     1. Va multumesc pentru intelegere. Respect mult din partea mea, Dom Iancu.
      Rar am vazut asemenea onestitate.

       1. Nu stiu de care greseli va referiti. V-am asculta, citit si acum schimbam niste opinii, lucru care, pentru mine e fenomenal.
        Iarasi va multumesc pentru viata plina de munca pe care o duceti. Departe de mine orice platitudinile.

        1. Conflictul dintre evrei și palestinieni nu a început pe 7 octombrie 2023, când Hamas a lansat atacul, ci este un conflict vechi de 100 de ani. In timpul Mandatului britanic pentru Palestina, organizațiile teroriste evreiești Irgun, Stern și Haganah au ucis palestinieni și britanici. Nakba, masacrul de la Deir Yassin și Tantura sunt câteva exemple. Apoi, afacerea Lavon, atacurile teroriste ale Israelului asupra Egiptului in 1954. Menachem Begin și Ytzhak Shamir au condus organizațiile teroriste evreiești Irgun și Stern, iar apoi au devenit premieri ai Israelului. Hamas este creația Israelului pentru a lupta împotriva Autorității Palestiniene, astfel încât să nu fie înființat statutul palestinian. Israelul nu are granițe reglementate și nici Constituție, deoarece este un stat aflat într-o continuă expansiune. In Cisiordania nu exista Hamas, ci Autoritatea Palestiniană și, totuși, coloniștii evrei sioniști ucid palestinieni pentru a ocupa Cisiordania.
         In septembrie 2023, la ONU, premierul Netanyahu a prezentat harta Israelului fara fășia Gaza și Cisiordania. Apoi, Hamas a lansat “atacul surpriza”. Nu, nu a fost un “atac surpriză”, este o minciună a sioniștilor. Egiptul a spus că a avertizat Israelul. Cum a fost posibil un astfel de atac? Fășia Gaza este monitorizată de Israel, pe acolo patrulează armata israeliană. Ideea că a fost un “atac surpriză” este o minciună. E ca și cum ai spune că soldații din Coreea de Nord i-ar ataca pe civilii din Coreea de Sud, trecând prin Zona Demilitarizată, fără ca soldații din Coreea de Sud sa știe, deși Zona Demilitarizată este, poate, cea mai monitorizată zona din lume. In opinia mea, Israelul a permis Hamas-ului sa atace pentru ca apoi sa vina și să atace în forță Fâșia Gaza. In 2019, Netanyahu și-a exprimat susținerea față de Hamas, spunând că numai așa poate fi oprită înființarea statului Palestina.
         Cât despre antisemism, acest termen a fost confiscat de către sioniști. Astăzi, când spui “antisemism”, înseamnă o persoană care urăște evreii, dar aproximativ 10% sunt semiți, majoritatea evreilor sunt khazari sau oameni albi din Europa (Netanyahu este alb, polonez). Palestinienii sunt semiți. O persoană care urăște palestinienii este o persoană antisemită, dar, ce sa vezi, o astfel de persoană va fi numită “islamofoba”, astfel încât acuzația de antisemitism sa fie folosită doar in cazul unei persoane care urăște evreii.

         1. Ați amestecat adevărul cu minciuna, ca de obicei în lecțiile de îndoctrinare totalitară și în exploziile de furie antisemită. Conflictul e vechi, dar nimic n-a obligat Hamas să-l reaprindă terorist și genocidar la 7 octombrie 2023. Întrucât antisemitismul e un conspiraționism, o teorie, după caz, mai ineptă sau mai abilă a conspirației, faceți afirmații conspiraționiste fără cera mai vagă probă. De pildă că atacul supriză n-ar fi fost surpriză. Or, e evident că a fost. Și sunt tone de probe și mărturii că lucruruile stau așa. Dar pe ideologul antisemit nu-l interesează realitatea, ci acuza, oricât de puțin fondată și probat e, oricât de multe ar fi dovezile care o contrazic. Nu mai puțin aberante sunt și declarațiile dvs antisemite și rasiste despre originea evreilor și procentajul ”kazarilor” în rândurile evreilor. E ultima dvs postare de acest fel, pe blogul de față. Care nu admite niciun fel de
          propagandă extremistă și antisemită.

 2. Cred că una din cele mai mari probleme ale evreilor și ale Israelului o reprezintă acei evrei care urăsc cu pasiune Israelul și restul evreilor. Nu e un fenomen contemporan. Hitler a trimis milioane de evrei în lagăre de exterminare. Stalin a reușit ceva și mai sofisticat: Să-i facă pe o parte din evrei să-i stârpească pe restul evreilor. Campania împotriva „cosmopoliților” de după al doilea război mondial și care era evident direcționată exclusiv împotriva evreilor a fost la rândul ei ghidonată de evrei, în frunte cu membrul politbiuro-ului Kaganovici (care nu-i vorbă că l-a trimis și pe frate-su la moarte), care voiau astfel să-și demonstreze credința nestrămutată în „cauză”.

  În Israelul de azi există așa numită „mișcare pentru pace” care în efect militează cu pasiune pentru distrugerea statului israelian și stârpirea evreilor din zonă.

  https://youtu.be/T5snpOrpMms

  Atât în Israel cât și-n afara sa există grupări isterice de rabini ce se opun cu înverșunare existenței statului Israel. Indivizi ce dau apă la moară celor mai turbați antisemiți de sub soare:

  https://youtu.be/FKplabTRuak
  https://youtu.be/wXHdg2fNmJs

  Și bineînțeles „last but not least” avem puternica comunitate evreiască din America ce are azi în jur de 6 milioane de voturi și ce votează de un secol masiv cu stânga americană. Și ca nu ne ascundem după deget, prin voturile ei, a adus la Casa Albă indivizi ce au făcut cât de mult rău au putut Israelului și evreimii. Să-i amintesc doar pe Bill Clinton, Barak Obama și Joe Biden. Niciunul din ei n-a câștigat alegerile cu mai mult de 6 milioane de voturi. În cazurile lui Biden și Clinton sub 100000 de voturi ale evreilor americani i-ar fi trimsi în decor. În orice caz dacă măcar jumătate din evrei ar fi votat împotriva lor niciunul, n-ar fi ajuns niciodată la Casa Albă decât ca vizitator.

  Dincolo de asta vedem activismul antievreiesc furibund al evreilor americani ca Bernie Sanders (senator SUA), Noam Chomsky („intelectual” de frunte) „și cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă” (ca să-l citez pe un pitoresc politician român) ca George Soros. Soros e cel mai consecvent și cel mai diabolic dintre ei. Omul investește o avere frumușică în stârpirea evreilor și distrugerea Israelului:

  https://observer.com/2016/08/not-shocking-george-soros-funds-progressive-war-on-israel/
  https://www.bnaibrith.ca/jewish_billionaire_george_soros_funds_groups_that_support_boycotts_of_israel/
  https://nypost.com/2023/10/12/george-soros-once-slammed-us-israel-for-not-working-with-hamas/

  Comunitățile evreiești din America și de aiurea au foarte puțin de zis împotriva acestor creaturi distructive. Mai mult când cineva îi expune pe ăștia în toată scârboșenia lor e acuzat furibund & pavlovian de diverse grupări evreiești de „antisemitism”. 😂

  Orice ce om care succes sub o formă sau alta e ținta urii și invidiei. Evreii, care de-a lungul timpului au reușit constant să fie mai bine educați ca media și să dea oameni de afaceri și savanți de succes, au ajuns astfel ținta unei uri, să-i zicem „instituționalizate”, numită impropriu „antisemitism”. Și arabii sunt semiți (genetic vorbind poate chiar mai dihai ca evreii de azi) și cu toate astea „antisemitismul” nu are nimic cu ei, ci doar cu evreii. Problema cea mai gravă e însă atunci când evreii înșiși pun benzină pe foc antievreismului și mai ales atunci când comunitățile lor sunt cronic incapabile să-i expună pe proprii agenți ai autodistrugerii ca ceea ce sunt: Cretini suicidali.

Scrie un comentariu