Cele mai noi articole

Ca alibi și praf în ochi, diplomația sporește insecuritatea

10 gânduri despre „Ca alibi și praf în ochi, diplomația sporește insecuritatea

 1. Off topic dom Iancu.

  Cadavrul de rusia incepe sa puta mult mai tare.

  Ukraine’s special services “likely” behind strikes on Wagner-backed forces in Sudan, military source tells CNN

  Budanov asta e tare de tot. Lovesc oriunde. De fapt asta a si spus!

  God save Zelensky

   1. Intr-adevar dom Iancu. Abia astept sa bage torpile si in Port McArthur.
    Ukraina se intaresteste pe shest intru-n fel precum Israelul. Doar o parere personala.
    Orice fac sa salveze Ukrina nu poate fi judecat decat ca self defence, precum Israelul. Faca ce cred de cuviinta sa termine rusia cat mai repede.

 2. Mi-ar place sa cred ca Budanov asta e un fel de Moshe Deyan al Ucrainei. Amandoi cu cicatrici si urme ale zazboiului. Atat de multe paralele pot fi trase, o my god.

 3. Nu ma pot opri. Rusia cumpara obuze de 152 mm din Korea de Nord. Numai ca alea au o rata de succes de 80%. Restul de 20% sunt “duds”, nu explodeaza datorita focoaselor defecte. Ajung sa se ingroape in pamanat. Vedeti si dvs cata munca la deminare. Saracii oameni…..

 4. Buna ziua,
  Pana si lesinata Liga a Natiunilor a reusit sa excluda URSS din randurile ei, in cateva saptamani de la inceperea Razboiului de iarna; asta chiar si in ciuda impaciuitorismului… remanent din epoca.
  Si ca o nota: acel razboi, din foarte multe puncte de vedere si vorbind strict despre desfasurare plus (anumite) consecinte, a semanat foarte tare cu ceea ce se intampla acum in Ucraina (sau cu ce ar fi vrut Rusia sa fie, sa avem rabdare). E un exemplu de modus operandi al imperialismului rusesc perfect. Parerea mea. Insa conflictul ala de iarna este ceva incheiat (?) in istorie, iar agresiunea ruseasca in Ucraina este in plina desfasurare. Om mai vedea.
  In opinia mea, noi (Occidentul generic adica; sau cum e la moda acum: Nordul Global) avem o mare problema: o clasa (asta ca sa-i spun cumva) politica perfect inepta si complet inadecvata vreunui adevarat rol politic, oricare ar fi acela (stiu, pare o exageratiune). Nu vreau sa dezvolt, dar sincer cred ca am ajuns intr-o fundatura din care nici nu stiu cum putem iesi. Practic, adica, pentru ca ceea ce vedem acum in politica este rezultatul unei “evolutii” greu de anulat pur si simplu. A devenit si greu de combatut, dupa cum bine cred ca stiti.
  Mult respect, domnule Iancu! Si cititorilor Dvs in aceeasi masura (cu exceptia securistilor care fac revista presei).

Scrie un comentariu